menu

Vind een praktijk van
Samenwerkende Tandartsen
bij u in de buurt

Narcosetandarts: NarcoDent

Bent u zó angstig voor de tandarts dat u al jaren afziet van bepaalde tandheelkundige behandelingen?

U bent niet de enige! Samenwerkende Tandartsen werkt samen met NarcoDent, de oplossing voor een mooi en gezond gebit voor extreem bange patiënten!

Angst voor de tandarts

Tandartsangst komt veel voor: Uit onderzoek blijkt dat 2,5 miljoen Nederlanders opzien tegen een tandartsbehandeling. 
Samenwerkende Tandartsen biedt deze groep mensen een passende oplossing, namelijk een tandartsbehandeling onder algehele narcose. Narcose resteert vaak nog als enige oplossing om angstige patiënten, die alles al geprobeerd hebben, een tandheelkundige behandeling te laten ondergaan.

Hiervoor verwijzen wij onze patiënten door naar NarcoDent. NarcoDent helpt patiënten met erge angst voor de tandarts. Het is een oplossing voor mensen die kampen met (ernstige) gebitsproblemen en dringend een behandeling nodig hebben. Iedereen met angst kan hier op korte termijn terecht. Men kan zelf een gratis intake online maken voor een vrijblijvend advies.


Anesthesiologie 

Anesthesiologie is het specialisme dat zich bezighoudt met pijnbestrijding, narcose en verdoving. NarcoDent werkt samen met Anesthesia & Intensive Care Services (AIC Services). Deze organisatie is gespecialiseerd in hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en de intensive care. Het anesthesiologenteam zorgt ervoor dat u veilig in slaap bent wanneer de tandarts de behandeling uitvoert en dat u hier dus niets van merkt. De anesthesiologen bij AIC Services zijn BIG-geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). 

Zet nu de eerste stap!
Klik hier om een gratis intakegesprek aan te vragen!

Kent u iemand die zeer angstig is?

Zeer angstige mensen hebben soms een duwtje in de rug nodig van een bekende.  Kent u iemand die om wat voor reden dan ook niet meer naar de tandarts durft? Bij NarcoDent hoeven zij zich niet te schamen. NarcoDent heeft begrip voor de angst en eventuele verwaarlozing van het gebit.

Vertel uw familielid, vriend of kennis over deze mogelijkheid zodat ook voor hen een gezond en mooi gebit haalbaar is. Meer informatie over NarcoDent en de locaties vindt u op www.narcodent.nl.