menu

Werken met een lach

Tandheelkunde is zorg voor patiënten. De patiënt staat altijd centraal wanneer het gaat om beleid en praktijkvoering. Samenwerkende Tandartsen wil een actieve rol spelen in kwaliteitsverbetering van het product “tandheelkunde”. Daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige medewerkers om ons bedrijf te versterken.

Een collega aan het woord

Evita Rekkers - Voor mij was het al heel vroeg duidelijk dat ik een ambachtelijk vak wilde leren. Zodat ik wist waarvoor ik zou leren. 

Waar ben je het meest trots op?
Het vertrouwen en de band die je met patiënten opbouwt met name met kleine kinderen. Hoe bang ze komen en hoe snel je hun vertrouwen kunt winnen. Een mooi voorbeeld van een patiëntje is, als ze langs de praktijk rijden zegt ze altijd “het huis van Evita”

Waarom werken bij Samenwerkende Tandartsen?
Voor mij zijn een paar dingen belangrijk; dat ik geen productie hoef te draaien en dat ik kan blijven werken op de manier die bij mij past. Die autonomiteit is er. Daarnaast hebben we een super leuk team, met alle leeftijden, nationaliteiten, en variëteiten, dan wil je niet meer weg. 
Lees meer in de Carrierespecial TFV Nijmegen..

Jesse Bolle is afgestudeerd in 2005 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is drie jaar geleden gaan werken bij Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht.

Waarom Samenwerkende Tandartsen ?
Nadat anderen en ikzelf vonden dat ik in de subdisciplines een behoorlijk niveau kon neerzetten wilde ik me specialiseren in de implantologie. Een specialisme moet je volgens mij met grote regelmaat uitoefenen om er goed in te zijn en daar heb je veel patiënten voor nodig. Dat betekent dus dat je bij een grote praktijk of zelfs een keten moet gaan werken. Samenwerkende Tandartsen kon mij hier destijds niet in begeleiden zoals ik dat graag wilde. Daardoor zocht ik mijn heil bij een concurrent. Deze kon haar beloftes echter niet waarmaken, en omdat het contact met Samenwerkende Tandartsen ontzettend prettig was geweest, ben ik alsnog met Samenwerkende Tandartsen in zee gegaan.

Lees meer in Hét magazine voor startende tandartsen - Start editie 2017

 

Nieuwsbrief

Iedere maand onze vacature update ontvangen? Klik hier om je aan te melden!