menu

Vacatures details

Vacature Klinisch Prothese Technicus/Tandprotheticus (16-38 uur)

Voor onze praktijken door heel Nederland zijn we op zoek naar Klinisch Prothese Technici/Tandprotheticus.

Als Klinisch Prothese Technicus bij Dent4You, onderdeel van ons moederbedrijf, voer je de volledige prothese behandeling aan de stoel uit. Je verricht tandtechnische werkzaamheden en je controleert en plaatst de protheses. Je verzamelt de nodige informatie voor het opstellen van het deelzorgplan en behandelplan. De digitale ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en zo ook geïntroduceerd in de dagelijkse productie. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het digitaal vervaardigen van de individuele lepels, protheses en kroon– en brugwerk.

Wie zoeken wij?

We zoeken Klinisch Prothese Technici met goede communicatieve vaardigheden. We vinden het belangrijk dat je goed kunt luisteren naar de wensen, verwachtingen en vaak ook angsten van onze klanten. Veel van hen zijn onzeker en hebben veel vragen. Wij vinden het belangrijk dat je dat begrijpt zodat je de tijd neemt om uitleg te geven. Alleen zo kun je samen toe werken naar een mooi resultaat! Om dat resultaat te bereiken werk je nauw samen met onze eigen laboratoria. Afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid ga je werken op één of meerdere tandartspraktijken waar Dent4You de Tandtechnische en Tand-prothetische diensten levert. In deze rol werk je in principe volledig zelfstandig. Je bent de enige Klinisch Prothese Technicus op locatie. We verwachten daarom dat je betrouwbaar en transparant werkt. Dat wil zeggen dat je duidelijk communiceert met je collega’s over jouw werkzaamheden en je planning.

Welke kennis en ervaring verwachten wij van jou?

Wij werken met de systemen van Exquise en Qbridge. Het komt goed van pas als je hier ervaring mee hebt. Wij vragen een afgeronde opleiding Tandtechniek, specialisatie Tandprothetiek en/of cursus Klinisch Prothese Technicus.
Ben je nog met de opleiding bezig? Ook dan komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden binnen Dent4You te bespreken.

Wat bieden wij?

Natuurlijk staat er een heel team achter je om je te ondersteunen; dat is één van de voordelen van het werken bij Dent4You. Medewerkers beschrijven het werken bij Dent4You als “een veilige haven”. Hiermee wordt verwezen naar de fantastische ondersteuning waar je op kunt rekenen om verder te komen. Je gaat onderdeel uitmaken van een grote organisatie die heel veel (internationale) kennis in huis heeft. Onze medewerkers verbinden zich ook graag aan ons omdat zij ons ervaren als een “stabiele en betrouwbare werkgever”. Wij kunnen dit bieden en waarmaken doordat we garant staan voor kwalitatief goede protheses. Gerenommeerde tandtechnische laboratoria hebben zich daarom ook bij ons aangesloten.

Wij bieden onze medewerkers eindeloze mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. We organiseren bijeenkomsten waar een bijzondere casus wordt bestudeerd. Zo kun je kennis maken met vakgenoten en van elkaar leren. Tevens bieden we doorlopend opleidingen aan binnen onze eigen Academy. Dent4You groeit snel en timmert hard aan de weg om de huidige 50 locaties uit te breiden in Midden, West, Oost en Zuid- Nederland.

We bieden een mooi pakket aan met arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en prestaties. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor tandtechniek.

KPT vacature bij jou in de buurt?

Dent4You is een snelgroeiend tandtechnisch laboratorium. Als gevolg van onze groei hebben wij doorlopend vacatures in Midden, West, Oost en Zuid- Nederland. Wij hebben ervoor gekozen om de locaties en uren van de actuele vacatures niet te publiceren. In plaats daarvan vragen we je om je persoonlijke gegevens achter te laten. Zo kunnen wij contact met jou opnemen om jouw carrière mogelijkheden binnen Dent4You te bespreken.

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?

Neem dan contact op met Toine Klaassen op telefoonnummer +31 (0)6 12 71 91 52 of solliciteer middels het onderstaand sollicitatieformulier.

Solliciteren

 
* = verplicht