menu

Vind een praktijk van
Samenwerkende Tandartsen
bij u in de buurt

Over ons

Samen gaan we een leven lang voor een gezonde lach!

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen aan een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen is bereikbaar en toegankelijk voor iedereen.

Waarom Samenwerkende Tandartsen

Samenwerkende Tandartsen wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven: We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.

Patiënt gerichte betrokkenheid

De individuele zorgvraag van u is het uitgangspunt. Daarover communiceren wij op een open manier, zodat wij u vertrouwen geven en een prettige ervaring bieden. We tonen interesse met veel aandacht voor preventie.

Hoogwaardige tandheelkunde

Wij werken met professionele kennis en vaardigheden. Wij zien dat een gezonde mond belangrijk is voor de levenskwaliteit van de patiënt en hier sluiten onze behandelplannen naadloos op aan. Vanuit onze nieuwsgierigheid en de drang om te ontwikkelen en te innoveren, blijven wij up-to-date in onze kennis en vaardigheden. Vanzelfsprekend voldoen onze moderne faciliteiten en technieken aan de hoogste standaarden in hygiëne en veiligheid.

Gedreven team

Het team van Samenwerkende Tandartsen werkt met passie. In het belang van u gaat het team voor optimale samenwerking. We zijn gastvrij en professioneel. We geven heldere voorlichting en hebben aandacht. Wanneer de zorgvraag specifieker is, zal u verwezen worden naar een gespecialiseerde collega. Samen gaan we voor de beste zorg voor de mond.

Excellente service

Wij willen uw verwachtingen overtreffen. Wij zijn bereikbaar en toegankelijk voor iedereen. We komen onze afspraken na en doen graag een stapje extra. Zo kunnen wij meerjarige garantie bieden op onze behandelingen. In onze comfortabele praktijken voelt u zich meer dan geborgen en veilig.