menu

Praktijk overname

Tandheelkunde heeft de afgelopen jaren een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Er is meer mogelijk en patiënten stellen steeds hogere eisen. Voor een individuele tandarts wordt het steeds complexer om alle kennis en vaardigheid in te huis hebben voor het leveren van optimale zorg aan patiënten. Er vindt steeds meer samenwerking tussen tandartsen en mondzorgprofessionals plaats in grotere mondzorgcentra.

Samenwerkende Tandartsen is opgericht in 2005 met als doel een groep van kwalitatief hoogwaardige mondzorgcentra op te zetten. Samenwerkende Tandartsen is sterk gegroeid door overname van bestaande praktijken, die kwaliteit van werken bewezen hebben. Inmiddels zijn wij een grote aanbieder van tandheelkundige zorg in Nederland. Ons streven is de leidende positie te handhaven door groei en kwaliteit van werken.

Samenwerkende Tandartsen faciliteert, ontzorgt en ondersteunt praktijken op diverse gebieden zoals o.a. personeelszaken, automatisering, inkoop en wet- en regelgeving, zodat u zich als professional samen met uw tandheelkundig team kunt richten op de zorginhoudelijke kant van de mondzorg.

Wij realiseren ons, dat een eventuele verkoop van uw praktijk veel aspecten kent. Onze ruime ervaring met overname van tandartspraktijken kan u ondersteunen tijdens dit proces. Bekijk op de pagina “Hoe het werkt” en “Wat andere zeggen” hoe wij te werk gaan.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 
Uw gegevens
Praktijk