menu

Enschede - Oosterpoort

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Oosterpoort komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Oosterstraat in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.

Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Oosterpoort ook terecht voor implantalogie, orthodontie en parodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.

Het is een bekend gegeven dat niet iedereen vol vertrouwen naar de tandarts gaat, maar wij doen er alles aan om te zorgen dat uw afspraak zo prettig mogelijk verloopt. Zorgvuldig bekijken wij welke behandeling het beste bij u past. Dit geldt niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Spelenderwijs maakt uw kind kennis met de tandarts en leert uw kind om het gebit goed te verzorgen.

Een goede verzorging is erg belangrijk en heeft een preventieve werking. De kans op gaatjes of andere klachten wordt aanzienlijk verkleind. Voorkomen is immers beter dan genezen. De mondhygiëniste bekijkt samen met u hoe u uw gebit het beste gezond kunt krijgen en houden.

Vanzelfsprekend hechten wij veel waarde aan kwalitatief goede tandheelkundige zorg. De tandarts staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister tandartsen. De kwaliteitsnormen, die aan deze inschrijving verbonden zijn, worden regelmatig getoetst. Het is een keurmerk dat u de zekerheid geeft dat de zorg van uw gebit bij ons in goede handen is.

Pijnklachten 
We streven ernaar patiënten van onze praktijk met pijnklachten, welke op werkdagen vóór 10:00 worden aangemeld, nog dezelfde dag te helpen.

Patiënt worden bij Samenwerkende Tandartsen?

Op dit moment nemen wij geen nieuwe patiënten aan. Wij verwijzen u graag door naar een van onze andere praktijken in Enschede, Samenwerkende Tandartsen Enschede.

Inschrijven nu niet mogelijk

J. Besseler J. Besseler

BIG: 19019949502
Tandarts, implantoloog

I. Fausta de Lima Monteiro Nogueira I. Fausta de Lima Monteiro Nogueira

Tandarts

J. Renting

BIG: 79023453902
Tandarts

Kubra

Paro-preventieassistent

Dilber Dilber

Preventieassistent

Inge Inge

Tandartsassistente

Bokan Bokan

Tandartsassistente

Maria Maria

Tandartsassistent

Gertia Gertia

Baliemedewerkster

Wilma Wilma

Baliemedewerkster

Contactgegevens

Samenwerkende Tandartsen Enschede - Oosterpoort
Oosterstraat 2-25
7514 DZ Enschede
​T: 053 - 4323165
E: oosterpoort@samenwerkendetandartsen.nl
KvK nummer: 17231581
Avond- en weekenddienst: 053-7920040

social_footer_icon-g social_footer_icon-g social_footer_icon-insta social_footer_icon-g social_footer_icon-g

Openingstijden

maandag
8:00 - 17:00
dinsdag
8:00 - 17:00
woensdag
8:00 - 17:00
donderdag
8:00 - 17:00
vrijdag
8:00 - 12:00


Voor het maken van afspraken zijn we maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen: 08.00 - 10.00 uur en 10.20 - 12.00 uur.
Beoordeling door patiënten 8,4