menu

Praktijk overname

Tandheelkunde heeft de afgelopen jaren een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Er is meer mogelijk, en patiënten stellen steeds hogere eisen. Een individuele tandarts kan niet meer alle kennis en vaardigheid in huis hebben om alle zorg optimaal te verlenen. Daarom vindt steeds meer specialisatie en samenwerking tussen tandartsen met speciale vaardigheden plaats in grotere mondzorgcentra. 

Samenwerkende Tandartsen is opgericht in 2005 met als doel een groep van kwalitatief hoogwaardige mondzorgcentra te bouwen. De groep Samenwerkende Tandartsen is sterk gegroeid door voornamelijk overname van bestaande praktijken, die kwaliteit van werken bewezen hebben. Inmiddels zijn wij een grote aanbieder van tandheelkundige zorg in Nederland. Ons streven is de leidende positie te handhaven door groei, maar ook leidend te blijven in kwaliteit van werken.

Wij realiseren ons, dat een eventuele verkoop van uw praktijk veel aspecten kent. Onze ruime ervaring met overname van praktijken kan u ondersteunen tijdens dit proces. Schroom niet vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 
Uw gegevens
Praktijk